Producció|Escorxador

A l’escorxador, cada dia tenim una programació prèvia de tots els animals que entren a les nostres instal.lacions per tal de garantir un millor seguiment de la traçabilitat. Una vegada entren els animals, realitzem la comprovació del seu estat i de la documentació que els acompanya.
Sacrifiquem a la setmana aproximadament uns 5500 caps de porcí (un 10% dels quals són PorcQ), 600 caps de boví i uns 120 caps de vaquí. Seguim el sistema de classificació SEUROP.

A l’escorxador de porcí treballem amb lots diaris i, pel que fa al PorcQ i el porcQ negre, generem etiquetes individuals per a les peces nobles.

Pel que fa al boví i al vaquí, relacionem el cròtal de l’animal amb el DIB que l’acompanya i, a partir d’aquí, identifiquem la canal amb un total de 8 etiquetes que permeten garantir el seguiment de la traçabilitat.
Canal vedell frisó
FRIGORÍFICS CORNELLÀ, S.A.U. | Autovia C-66, Km. 38 | 17844 CORNELLÀ DE TERRI | Girona | Tel. 972 595 035 | Fax 972 595 095 | mail: info@fricorsa.cat